Construction Time Again, een workshop door Tramaine de Senna

 

 

Construction Time Again

Tramaine de Senna

Collage technieken en beeldend vormgeven.

Van 16 tot 99 jaar, inschrijven via info@werkhuys.be of 03/432.42.10

 

In deze workshop beginnen we met 'Fun with materials', kijken we naar wat kunst met je doet en eindigen met het fotograferen van de werken die we samen met Tramaine hebben gemaakt.

Voor deze workshop vragen we dat je een echt ding meebrengt (niet een foto op je gsm), iets waar je van houdt, dat herinneringen oproept, dat je inspireert, een foto van iemand waar je van houdt, een ding waar je aan hecht, een stukje muziek dat belangrijk voor je is, een speelgoedje, een juweel, een foto of afgeprinte afbeelding... Om daar een kunstwerk over te maken.

Tramaine de Senna heeft net een sculptuur in het standspark geplaats 'colored figure' op de sokkel naast de skate hoek, en ze heeft net een tentoonstelling gehad in het museum voor hedendaagse kunst in Antwerpen. Ze is afkomstig uit Californië maar woont en werkt al jaren in Antwerpen. 

27 september van 13 tot 17 uur

Breng mee: 

- kledij die vuil mag worden

- een afbeelding of object dat inspireert en dat je belangrijk vindt. Je gaat hier een kunstwerk van maken. Het kan een foto zijn van je familie of geliefde, een juweel, schoen, speelgoed...

Reacties

Populaire posts